Gado Gado 🥒

Gestoomde groente met Pindasaus

Gado Gado 🥒

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 1 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indisch
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 6 middelgrote eieren
  • 250 g Winterpeen
  • 250 g Sperziebonen
  • 150 g Chinese Kool of Paksoi
  • 100 g Taugé
  • Halve Komkommer
  • Tofu gebakken in sesamolie
  • Zelfgemaakte Satésaus

Instructies
 

  • Kook de eieren in 8 minuten hard, pel de eitjes en snijd ze doormidden.
  • Kook de groenten 8 minuten beetgaar giet ze af in ijskoud water.
  • Dien de groente op met eieren, gesneden komkommer en de taugé op witte rijst en doe hier de zelfgemaakte saté saus overheen.

Notities

Lekker met witte rijst, seroendeng, gebakken uitjes en kroepoek
Trefwoord Groente, Hoofdgerecht, Indisch, Pinda, Vega

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*