Gado Gado

Gestoomde groente met Pindasaus

Gado Gado

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 1 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indisch
Porties 6 personen

Ingredi禱nten
  

  • 6 middelgrote eieren
  • 250 g Winterpeen
  • 250 g Sperziebonen
  • 150 g Chinese Kool of Paksoi
  • 100 g Taug矇
  • Halve Komkommer
  • Tofu gebakken in sesamolie
  • Zelfgemaakte Sat矇saus

Instructies
 

  • Kook de eieren in 8 minuten hard, pel de eitjes en snijd ze doormidden.
  • Kook de groenten 8 minuten beetgaar giet ze af in ijskoud water.
  • Dien de groente op met eieren, gesneden komkommer en de taug矇 op witte rijst en doe hier de zelfgemaakte sat矇 saus overheen.

Notities

Lekker met witte rijst, seroendeng, gebakken uitjes en kroepoek
Trefwoord Groente, Hoofdgerecht, Indisch, Pinda, Vega

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept




*